Infoisinfo Nederland

Massagepraktijk Almere
Massage in Almere

www.massagepraktijkalmere.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 064860834?

Adres

Catalpastraat, 35. P.C. 1326 DL, Almere, Flevoland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Massagepraktijk Almere

Therapie in Almere, Ontspanning in Almere, Masseur in Almere, Therapeuten in Almere

Massagepraktijk Almere is een kleinschalige massagepraktijk. Voor een echt fijne ontspanningsmassage of een goede therapeutische massage of ben je van harte welkom!
Een massage is niet alleen een heerlijke manier om te ontspannen maar is ook heel gezond. Met de juiste massage kan stress en vermoeidheid worden verminderd en slapeloosheid tegen gegaan. Fysieke klachten zoals spierpijn en blessures kunnen worden gereduceerd, de weerstand verhoogd en de bloedsomloop gestimuleerd. Tevens worden de spieren dankzij de massage soepeler en flexibeler.
Het unieke aan mijn massage is de mix van allerlei massagetechnieken en vormen. klassiek en energetisch, van westerse en oosterse oorsprong, worden door elkaar gebruikt. Mijn behandelingen hebben effect op het fysieke, mentale én het energetische deel van het lichaam.
Heb je echter gewoon de behoefte om lekker te ontspannen of op te laden dan kan dat natuurlijk ook!
Mocht je interesse gewekt zijn en graag zelf willen ervaren wat een massagebehandeling voor je kan betekenen, maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk!
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Klassieke massage

Klassieke massage is de ideale massagevorm bij overbelaste spieren. Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. De technieken uit de Klassieke massage wordt ook gebruikt bij fysiotherapie en sportmassage.

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, effectieve drukpuntenmassage, vooral gericht op rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen op een speciaal ergonomisch ontworpen massagestoel. De (drukpunten) massage wordt over de kleding heen gegeven, ook heel geschikt voor op de werkvloer!

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is echt bedoeld om lekker gemasseerd worden en te ontspannen. De massage bestaat uit louter zachte aanrakingen en voelt weldadig aan. Er wordt hier overwegend gebruik gemaakt van effleurages (lange strijkingen), zachte knedingen en zacht schudden.

Cupping massage

Cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

Je kunt een massage 24 per dag 7 dagen per week eenvoudig reserveren via de reserveringspagina.
Lees verder...

Diensten

Massage aan huis

Veel mensen zouden graag een massage willen, ter ontspanning, of tegen de dagelijkse inspanning van werk, gezinsleven of het sporten. Met de Massagepraktijk aan huis service, kun je op een eenvoudige manier genieten van de voordelen van massage. Gewoon lekker thuis ontspannen, zonder het gedoe van tijd inplannen om naar je masseur te reizen of daarna weer de deur uit te moeten. Of het nu om een ontspanningsmassage of massage bij klachten gaat, Massagepraktijk Almere biedt je de oplossing om tot rust te komen.
Mensen die slecht ter been zijn of niet meer mobiel zijn maken ook steeds meer gebruik van de Massagepraktijk aan huis service . Massagepraktijk Almere komt zeker naar de mensen toe, die gebruik moeten maken van een rolstoel of rollator.
Ook kan het een uitstekend idee zijn om je huisgenoten, je collega's of medewerkers binnen jouw bedrijf te verrassen met een massage.  Kortom Massagepraktijk Almere komt op iedere locatie  binnen een straal van ongeveer 15 km, gemeten vanaf Catalpastraat 35, 1326 DL Almere. Binnen dit gebied valt o.a. Almere, Blaricum, Bussum, Huizen, Laren, Muiden, Muidenberg en Naarden.
Je kunt een massage aan huis of massage op locatie dagelijks eenvoudig 24 per dag 7 dagen per week eenvoudig reserveren via de reserveringspagina.
Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 8:30 21:30
   Zaterdag 10:00 21:30
   Zondag 12:00 21:30

Via de boekingsmodule op deze website kun je direct online reserveren. Liever per e-mail of per telefoon contact? Dat kan! Per mail is dat mogelijk via of het contactformulier op de website. Per telefoon ben ik iedere werkdag in de ochtend telefonisch bereikbaar tussen 08:30 uur - 09:30 uur en in de middag tussen 18:00 uur - 19:00 uur. Mijn telefoonnummer is +31 06 48608341.

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Bankoverschrijving

De tarieven zijn afhankelijk van de tijdsduur en niet van de massagevorm. Betaling van de behandeling graag vooraf overmaken op rekeningnummer van Massagepraktijk Almere. Contante betaling na afloop van de massage is eventueel ook mogelijk (gepast is fijn!). Geen pinbetalingen mogelijk. Zie de website voor meer informatie.

Beoordelingen van Massagepraktijk Almere (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe